Op zoek naar een barbershop in Middelburg?

Het straatbeeld van de modieuze man is de afgelopen jaren sterk veranderd. Dit omdat baarden en snorren weer helemaal terug zijn van weggeweest. Wanneer jij beschikt over zo’n snor of baard, en deze graag in model wil laten scheren, ben je bij de Zeeuwse Kapper aan het juiste adres. Ook wanneer jij graag een nieuwe look wilt aan laten meten. Of je nu een stoere jongen bent, of een modieuze man, de barber in Middelburg is er voor jou. Ik als barbier in Middelburg streef naar kwaliteitskapsels voor heren voor een betaalbare prijs. Dit met behulp van de nieuwste technieken. Neem contact op om een afspraak te maken.

De nieuwste technieken

De Zeeuwse Kapper is een ervaren barbier die aan de hand van de nieuwste technieken jouw snor of baard in model brengt, of jou voorziet van de perfecte look. Wanneer je een bezoek brengt aan de barbershop in Middelburg, zal je zelf ervaren dat ik streef naar kwaliteit van de bovenste plank. Bij de Zeeuwse Kapper kun je terecht voor een scheerbeurt met een recht mes onder het genot van een kopje koffie of een ander drankje. Ik zorg ervoor dat een behandeling bij de Zeeuwse Kapper een ontspannen ervaring is. Als ervaren barbier voorzie ik je eveneens van advies met betrekking tot de perfecte look voor jou. Naast dat je bij de Zeeuwse Kapper aan het juiste adres bent voor het laten scheren en knippen van je haar, baard en snor, ben je hier eveneens aan het juiste adres voor het kopen van allerlei verzorgingsproducten voor je haar, baard en snor.

Barbershop Middelburg

Verzorgingsproducten

De Zeeuwse Kapper vindt het belangrijk dat je haar goed in model blijft zitten. Om ervoor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk gebeurt, gebruiken en verkopen wij enkel kwaliteitsproducten. Ook wanneer je geen bezoek gepland hebt staan bij de Zeeuwse Kapper ben je welkom om de producten uit ons assortiment eens te bekijken. De Zeeuwse Kapper is een barbershop waarbij vakmanschap, kwaliteit, service en een goede sfeer op de eerste plaats staan. Wanneer jij graag je haar, baard of snor in het juiste model wil laten brengen, of hier graag advies over wilt, ben je bij de Zeeuwse Kapper van harte welkom. Je kunt vrijblijvend binnenlopen voor het maken van een afspraak, of je kunt dit telefonisch doen.

Menu